Sponsor Etkinlik Hergün 5 Kişiye 200 TL Rolling Kasası

📌 Kullanım Şartları:

Kazanılan ödüller, minimum 1.60 oranlı min 2 li kombine kuponlarda kullanılabilir.

Rolling konusu açıp kuponları forumda paylaşmayan üyeler çekim yapamazlar.

Ödül ile elde edilen kazançlarda; 1.000 TL bakiye yapıldığında 500 TL çekim hakkı tanınır.

Roll Konusu açıp kupon paylaşmayan üyeler çekim yapamaz.

📌 Katılım Koşulları:

1.
Cashanem min günlük 500 TL yatırım olması gerekmektedir

Not : cashanem ilk üyelik ve etkinliğe ilk defa katılan üyeler bu kural Geçerli degildir

2. Telegram Kanalımızı Takip Etmek ve Konu altına Telegram kullanıcı adınızı belirtmek

TELEGRAM. https://t.me/forumbetix
3. Bu konu altında Cashanem kullanıcı adınızı yazmak

Örnek Katılım:
Cashanem K.Adı: ForumBetix

Telegram K.Adı: ForumBetix

📌 Kullanım Şartları:

Kazanılan ödüller, minimum 1.60 oranlı min 2 li kombine kuponlarda kullanılabilir.

Rolling konusu açıp kuponları forumda paylaşmayan üyeler çekim yapamazlar.

Ödül ile elde edilen kazançlarda; 1.000 TL bakiye yapıldığında 500 TL çekim hakkı tanınır.

Roll Konusu açıp kupon paylaşmayan üyeler çekim yapamaz.

📌 Katılım Koşulları:

1.
Cashanem min günlük 500 TL yatırım olması gerekmektedir

Not : cashanem ilk üyelik ve etkinliğe ilk defa katılan üyeler bu kural Geçerli degildir

2. Telegram Kanalımızı Takip Etmek ve Konu altına Telegram kullanıcı adınızı belirtmek

TELEGRAM. https://t.me/forumbetix
3. Bu konu altında Cashanem kullanıcı adınızı yazmak

Örnek Katılım:
Cashanem K.Adı: ForumBetix

Telegram K.Adı: ForumBetix
Ne bu böyle devlet dairesine adam mı alıyorsunuz. Ben telegram üye olmak zorunda mıyım. Bide gelip telegram kullanıcı adımi verecem. İyice sacmalamissiniz. Ben bu şekilde gelip etkinlik yapmam katılmam da. Para yatırmaya tmm da diğerleri saçma. Benim tavsiyem kaldırın bu telegram işini. Zorlama olmaz. Gelip kimsede katilmaz

Ne bu böyle devlet dairesine adam mı alıyorsunuz. Ben telegram üye olmak zorunda mıyım. Bide gelip telegram kullanıcı adımi verecem. İyice sacmalamissiniz. Ben bu şekilde gelip etkinlik yapmam katılmam da. Para yatırmaya tmm da diğerleri saçma. Benim tavsiyem kaldırın bu telegram işini. Zorlama olmaz. Gelip kimsede katilmaz
Dost bildiğin gibi başta böyle kurallar yoktu etkinliği suistimal edenler çıktı mecbur bu kuralları uygulamak zorunda kaldık. Tabi ki zorlama yok sana uygun değilse katılmayabilirsin iyi forumlar dilerim.