Sağolasın luckyBolsans Reis
Reis sa nasılsın
Eyw dost sağolasın seni sormalı sen nasılsın parçalanmaya devam isteReis sa nasılsın
Diger Forum çıldırttı Muro buraya pasladi seni de gördüm iyi oldu uğurlu geliriz umarımEyw dost sağolasın seni sormalı sen nasılsın parçalanmaya devam iste
Eyw h.g dost en azından buradaki modlar yardım ediyor dost orada hırsızlar yalancılar çoğaldı kim kimi yakalarsaDiger Forum çıldırttı Muro buraya pasladi seni de gördüm iyi oldu uğurlu geliriz umarım
Deliriyorum shellac denen velet elimde kalacaktı çıktım geldim sağolasınEyw h.g dost en azından buradaki modlar yardım ediyor dost orada hırsızlar yalancılar çoğaldı kim kimi yakalarsa
Bişey demek istemiyorum ama onu yaziyon siliyorlar bunu yaziyon siliyorlar şikayet aciyon kaldırıyorlar hırsıza destek veren hırsızla aynı kefeye koyarlar dost bu böyledir sponsor şikayet açıyorsun yardımcı olmuyorlar vs vs biliyon yani oradan uzaklaştım yeminle kafam rahatladiDeliriyorum shellac denen velet elimde kalacaktı çıktım geldim sağolasın
Kavbet olayım oldu küfür yok konu açıyorum siliyor ikinci açtım insanlarla konuşuyoruz pat kapattı buna etiket attım seni mujdeleyeni diye başladım kalıcı ban bir rahatladim anlatamamBişey demek istemiyorum ama onu yaziyon siliyorlar bunu yaziyon siliyorlar şikayet aciyon kaldırıyorlar hırsıza destek veren hırsızla aynı kefeye koyarlar dost bu böyledir sponsor şikayet açıyorsun yardımcı olmuyorlar vs vs biliyon yani oradan uzaklaştım yeminle kafam rahatladi
Hiç sorma nffjfjdddk bu laleler neden gol atmiyorSponsor da değil kaldırması çok saçma şurası bı canlansın kafamız rahat olur burada dost en azından onu yazma bunu yazma yok buradavalla orada cezaevinde gibiymisiz
![]()
6-8 de gol olmuş görmedim aw yoksa oynamazdim vallaHiç sorma nffjfjdddk bu laleler neden gol atmiyor
Sağolasın dost h.g nasılsın nasıl gidiyorbol sans dost
Aynen erken gol laneti6-8 de gol olmuş görmedim aw yoksa oynamazdim valla
Vallahi öyle dostAynen erken gol laneti
bi yerleri kalkti onlarin yok ban atmalar bilmem neler en son agir sovdum yardimci olmayacaksan ne diye spomsor aliyosunSponsor da değil kaldırması çok saçma şurası bı canlansın kafamız rahat olur burada dost en azından onu yazma bunu yazma yok buradavalla orada cezaevinde gibiymisiz
![]()
cok sukur iyi gidiyor buralardayim gordum geldimSağolasın dost h.g nasılsın nasıl gidiyor